Primer Aniversari !!

Estem contentes de dir-vos que farà un any ja que la Colomera va ser tornada a okupar.Hohem celebrat amb activitats diverses el dissabte i el diumenge.

Comenzó a palparse el ambiente festivo el sábado por la mañana prontito: música alegre, pompas de jabón, niños jugando y malabares. En la Plaça Sedassos, con las ruinas de fondo, el cabaret que hicieron los compañeros pudo calentarnos entre risas, el frío que nos calaba y la ambientación que dió un toque flamenco y rumbero, que nos acompañó en vivo durante la actuación de kabuki.Un espectaculo de contact y titeres con un guitarrista espontáneo de fondo.

La comida fue abundante y variada ( que luego dio para cenar) . Durante la tarde se ofreció xocolata vegana amb molt de pa.

Es va parlar sobre l’okupació: van venir convidades voluntaries de l’oficina per l’okupació  de Barcelona i junts amb altres vam aprofundir en l’actualitat i futur de l’okupació.

Va començar el concert el-les cantautorxs L’Oveja Punk, seguit de Mikaela Piton que ens van fer vibrar amb les seves cançons. Els Extracto de Lúpulo van fer de les seves i després The Jodes van acabar el concert.

Diumenge per la tarda unes quantes persones que tocaven instruments diversos es van ajuntar creants una jam sessions

Esperem continuar celebrant molts anys més d’okupació. Gràcies a tot*s els que han participat, han ajudat en el que han pogut aquests dies!!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: